top of page
Menu: RestaurantsMenus
ALERGÉNY
Obilniny obsahujúce lepok (t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut a výrobky z nich.)
Kôrovce a výrobky z nich.
Vajcia a výrobky z nich.
Ryby a výrobky z nich.
Arašidy a výrobky z nich.
Sójové zrná a výrobky z nich.
Mlieko a výrobky z neho.
Orechy, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, peknánové orechy, para orechy, pistácie, makadamové orechy a queenslandské orechy a výrobky z nich.
Zeler a výrobky z neho.
Horčica a výrobky z nej.
Sézamové semená a výrobky z nich.
Oxid siričitý a siričitany v koncentráciach vyššých ako 10 mg/kg alebo 10mg/l vyjadrené ako SO2.
Vlčí bôb a výrobky z neho.
Mäkkýše a výrobky z nich.
Menu: List
bottom of page