top of page
Menu: RestaurantsMenus

ALERGÉNY

  1. Obilniny obsahujúce lepok (t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut a výrobky z nich.)

  2. Kôrovce a výrobky z nich.

  3. Vajcia a výrobky z nich.

  4. Ryby a výrobky z nich.

  5. Arašidy a výrobky z nich.

  6. Sójové zrná a výrobky z nich.

  7. Mlieko a výrobky z neho.

  8. Orechy, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, peknánové orechy, para orechy, pistácie, makadamové orechy a queenslandské orechy a výrobky z nich.

  9. Zeler a výrobky z neho.

  10. Horčica a výrobky z nej.

  11. Sézamové semená a výrobky z nich.

  12. Oxid siričitý a siričitany v koncentráciach vyššých ako 10 mg/kg alebo 10mg/l vyjadrené ako SO2.

  13. Vlčí bôb a výrobky z neho.

  14. Mäkkýše a výrobky z nich.

Menu: List
bottom of page